Material

Manual och film

Du får tillgång till manualen – en praktisk guidebok till Diversity Icebreaker-workshops – omedelbart efter att du gjort din första beställning.

 

Manual

Användningen av manualen är det mest praktiska sättet att själv genomföra den klassiska Diversity Icebreaker-workshopen. Den beskriver workshopen steg för steg, introducerar alternativa sätt att hantera processen och ger tips om hur du använder verktyget i olika typer av grupper.


En handledare med erfarenhet av att leda gruppprocesser bör känna sig trygg att genomföra workshopen efter att ha läst manualen.


Användarmanualen finns i både tryckta och digitala versioner efter inköp av valfritt antal frågeformulär på papper. Om du beställer online frågeformulären ger vi dig en digital version (PDF) av användarmanualen.

 

Film

Diversity Icebreaker USB-minne skildrar en verklig workshop som drivs av verktygets skapare, Bjørn Z. Ekelund. Filmen ger en mycket bra känsla för hur workshopen ser ut och är därmed användbar för många handledare.


USB-minnets innehåll inkluderar:

 

  • En trailer lämplig för presentation för kunder och andra externa intressenter. (2 minuter)
  • En film inspelad på en verklig workshop där Diversity Icebreaker tillämpades. Ledd av Bjørn Z. Ekelund, verktygets skapare. (32 minuter)

 

Denna liveinspelning förmedlar autentisk gruppdynamik, deltagarnas upplevelser och reflektioner, liksom humor som finns i en typisk Diversity Icebreaker-workshop.

Tillbaka